08-6425990

Vardagar 10-15

Datorväska & Laptopväska(78 Produkter)

En datorväska har ofta en packvolym på omkring 10 liter men vi har även lite större datorväskor med plats för annat än bara en dator. Dessa kan fungera som kabinväskor. En mindre laptopväska kan du förvara under sätet när du flyger. Vi har även praktiska sleeves för dig som bara är ute efter ett fodral för datorn.

Sortera efter Filtrera

Datorväska & Laptopväska

 

EN LAPTOPVÄSKA SKYDDAR DIN DATOR

En laptopväska kan vara gjord i material som konstläder, ballistic nylon, polyester, läder eller återvunnet material. Det skyddar datorns hölje från repor och gör den mindre känslig för fall och stötar. En bra datorväska kan förlänga livslängden på din dator och är därmed väl värd sitt pris. Om du har med dig en dator till jobbet eller en utbildning varje dag eller flera gånger i veckan gör en ändamålsenlig laptopväska stor skillnad i din vardag.

En bra datorväska kan ofta bäras på flera sätt, de brukar vara utrustade med både topphandtag och en axelrem. Även om du oftast bär din datorväska i handtaget så är remmen utmärkt när du behöver ha båda händerna fria. Har du en lite tyngre dator är det också bekvämt och ergonomiskt att kunna bära väskan på olika sätt. 

Hos oss kan du även köpa en laptopväska i form av en ergonomisk ryggsäck. Har du en riktigt tung dator kan en datorväska i form av en ryggsäck med vadderade remmar vara det bästa alternativet.

ATT TÄNKA PÅ NÄR DU VÄLJER LAPTOPVÄSKA

Det är viktigt att facket för datorn är lagom stort för din laptop. Hos oss kan du hitta en lämplig datorväska oavsett om din laptop är 17,3 tum eller liten och smidig. Det framgår av produktbeskrivningarna hur stor dator du får plats med. Sen är det naturligtvis bra om en laptopväska har plats för just det som just du brukar ha med dig. Har du stora hörlurar kan du behöva välja en lite större modell.

Ett annat övervägande som är viktigt att göra är om du tänker använda laptopväskan som komplement till en annan väska när du reser eller om du vill att den ska rymma allt du behöver ha med dig under till exempel en weekendresa. Väljer du en lite större väska är det viktigt att den har ett särskilt fack avsett just för din dator.

En laptopväska kan ha olika funktioner som gör den lämplig för just dig. Här är några exempel:

  • Speciella fack för annan elektronik än datorn
  • Extra plats för annan packning
  • Särskild ficka för trasselfri förvaring av kablar
  • Fack för nycklar och kreditkort
  • Extra vaddering för optimalt stötskydd
  • Möjlighet att fästa väskan på en kabinväska
  • Hjul
  • RFID-blockerande material (skyddar mot skimning)

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Stäng