08-6425990

Vardagar 10-15

Weekendväska & Duffelväska(29 Produkter)

Weekendväskan är den perfekta väskan när du ska vara borta över helgen eller behöver en smidig väska att använda som handbagage. I vårt utbud hittar du flera olika modeller och gemensamt för alla är att de är enkla att packa och att bära med sig. Duffelväskan är ett bra alternativ om du vill ha en mjuk resväska som du även kan använda till vardags.

Sortera efter Filtrera

Weekendväska & Duffelväska

 

DUFFELVÄSKA – EN MÅNGSIDIG OCH PRAKTISK VÄSKA

Duffelväskan är mycket praktisk i jämförelse med andra mindre weekendväskor. I en mjuk resväska går det nästan alltid att pressa i lite mer packning, eftersom väskan formar sig efter innehållet. De flesta duffelväskor har dessutom flera fack och en dragkedja som gör att du kan öppna väskan hela vägen och lätt få tillgång till all din packning. En annan stor fördel med duffelbagen är att den kan bäras på många olika sätt, som ryggsäck, över axeln eller i handen. Här på Resväskor.se kan du även köpa duffelväskor med teleskophandtag och hjul – extra smidigt om du har packat för en längre resa så att väskan är något tyngre.

MED ELLER UTAN HJUL?

Vill du inte bära på väskan hela tiden kan det passa bra med en weekendväska med hjul, eftersom du då kan rulla väskan och slippa onödig belastning. En duffelväska med hjul blir något större och tyngre, så var noga med att kolla måtten om du vill kunna använda den som handbagage. Oavsett om weekendväskan har hjul eller inte så brukar det ingå både handtag och axelrem, så att du enkelt kan bära väskan vid behov. 

En weekendväska utan hjul passar bra för dig som främst använder väskan till träning, camping eller bilresor – tillfällen då det helt enkelt är smidigare att bära på väskan än att rulla den. Innan du väljer en weekendväska bör du tänka igenom när du ska använda den, hur du vanligtvis reser, samt hur mycket packning du brukar vilja ha med dig.

VÄLJ MELLAN OLIKA STILAR OCH MATERIAL

För många är det viktigt att weekendväskan passar den personliga stilen och att den ska hålla länge. I vårt sortiment hittar du därför weekendväskor i olika stilar och material, så att du ska kunna välja en som passar just dig.

ELEGANTA OCH HÅLLBARA WEEKENDVÄSKOR

För dig som söker en elegant och exklusiv väska kan en dyrare duffelväska tillverkad av högkvalitativt och miljövänligt konstläder passa perfekt. Modellerna är tidlösa och tillverkade av ett hållbart och tåligt material för att du ska kunna använda väskan i många år framöver. De finns dessutom i olika färger och passar lika bra till män som till kvinnor.

ENKLA OCH SLITSTARKA

Söker du däremot en enkel eller sportig weekendväska, finns det ett stort urval av duffelväskor i slitstark polyester. Många väskor i polyester är dessutom laminerade och är därför vattentäta. Polyester är ett tåligt material som klarar av tuff hantering, som till exempel under campingen eller när du ska få ner väskan i bagageluckan. Duffelväskor i slitstarkt polyester passar även perfekt för barnfamiljer eftersom barn ibland kan behandla väskorna ovarsamt.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Stäng