08-6425990

Vardagar 10-15

Väskset(38 Produkter)

Ett väskset är flera väskor från samma tillverkare som ingår i en serie och som därför matchar varandra. Att investera i ett väskset medför att du alltid har en väska i rätt storlek, eftersom väskorna i ett set i regel har olika packvolym. En annan fördel med ett väskset är att du har flera väskor som ser bra ut tillsammans och som dessutom har funktioner som kompletterar varandra.

Sortera efter Filtrera

Väskset

 

RES MED STIL MED ETT VÄSKSET

Många har en kabinväska och incheckade väskor av olika märken. Det kan ge ett brokigt och osammanhängande intryck. Om du vill resa med stil så är det klart snyggast att ha väskor i samma serie. Att se bra ut under själva resan kan ses som en bra början på semestern, eller som en självklarhet om du reser i jobbet och behöver vara representativ. Ett väskset kan bestå av olika kombinationer av väskor. Vanligaste är det med 3-set. Då brukar en mellanstor och en större väska samt en mindre kabinväska ingå i paketet. Det finns flera tillverkare som säljer väskset och du hittar dem i olika prisklasser hos oss. 

Det finns också praktikaliteter som talar för att satsa på väskset. Förutom att du får normalstora resväskor och ett handbagage som kompletterar varandra kan de olika väskorna i ett väskset ha funktioner som gör det lättare att köra dem på samma vagn på flygplatsen. Det är inte kul att dra omkring på en vagn med en ostadig stapel av omaka resväskor. Ett 3-set med väskor i olika storlekar är enklare att hantera. Om du behöver resa själv med två resväskor och ett handbagage är det viktigt att de har praktiska funktioner som underlättar för dig.

DET BRUKAR BLI BILLIGARE MED VÄSKSET

När du köper flera väskor i en serie på samma gång kan du räkna med att det blir ett lägre pris än om du köper motsvarande väskor vid separata tillfällen. Du får alltså en mängdrabatt av tillverkaren, och det är för många den största fördelen med att köpa ett väskset istället för enskilda väskor. Om du har frågor gällande våra väskset så är

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Stäng